Ik was al tijden op zoek naar mooie sneakers, maar kon steeds geen schoenen vinden die echt aan al mijn eisen voldeden. Een vriendin gaf me de tip om eens op Pauw.com te kijken, omdat deze webwinkel sneakers verkoopt die je bijna nergens anders in de winkel ziet. Ik besloot haar tip op te volgen en zag hele mooie sneakers van Golden Goose.

De sneakers waren vrij prijzig, maar ik besloot ze toch te bestellen. De schoenen voldeden namelijk aan al mijn eisen en ik had eigenlijk nog nergens sneakers gezien die ik zo mooi vond. Na enkele dagen ontving ik mijn bestelling al. Ik was aangenaam verrast, want ik had verwacht dat de levering wat langer zou duren.

De levering was goed en netjes ingepakt en dit vond ik zeker prettig, want ik had toch vrij veel geld gespendeerd bij het online shoppen. Na het uitpakken van de sneakers, voelde ik direct dat het materiaal van zeer hoge kwaliteit was. Dit zijn sneakers waar je jaren mee kunt doen, niet van die schoenen die je na één seizoen weer weg kunt gooien. Ik paste de sneakers en ze zaten perfect. Nu heb ik de sneakers alweer enkele weken en loop ik er iedere dag nog altijd met veel plezier mee rond. Ik krijg veel complimenten, de sneakers zitten heerlijk en ik kan ze gemakkelijk combineren. Ik zou dan ook zeker nog een keer bij Pauw.com winkelen en raad deze webwinkel met prachtige producten aan iedereen aan.