Ik ben een jaar geleden op Pauw.com terecht gekomen op voorspraak van een aantal vriendinnen die al een tijdje trouwe klanten zijn. Ik heb een laten we zeggen exclusieve smaak wat kleding betreft. Dat maakt dat het voor mij altijd lastig is geweest om veel te vinden wat me aanstond bij een winkel of webshop. Ik kan daarbij nu wel volmondig zeggen dat ik een thuis heb gevonden bij Pauw.com als vast adres voor al mijn spulletjes. De website zelf is niet alleen een droom voor een echte fashionista: vlot vormgegeven en met veel foto’s van de kleren, maar bovendien is het supportsysteem ontzettend goed werkend.

Elke vraag die ik al ooit heb gehad werd meteen en heel snel beantwoord en bovendien op een vriendelijke manier. Laat me daarbij nog niet beginnen over de collectie. Een assortiment aan kleding en merken die je echt volledig omver kan blazen. Van Dries van Noten tot Feraggio tot Filling Pieces. Merken van de hoogste kwaliteit die tegen een goede prijs door de webshop worden aangeboden.

Bestellingen komen snel en goed aan en bovendien kan je ook gratis retourneren als er toch iets fout loopt. Iets waarover ze overigens echt niet moeilijk doen wat niet gezegd kan worden van veel andere webshops. De kleding zelf is overigens heel duurzaam en er vallen ook tal van accessoires op de website te vinden die perfect passen bij de kleding. Voor mij is het alvast duidelijk dat Pauw.com de webshop is waar ik het gros van mijn inkopen doe en zal blijven doen.