Pauw.com is een website waar je terecht kunt voor vele verschillende soorten kleding. Van shirts tot broeken, jurkjes en schoenen en nog veel meer. Op die manier kun je gemakkelijk een hele outfit shoppen op een website. De prijzen van Pauw.com liggen wat hoger dan gemiddeld, maar je hebt dan ook een product dat jarenlang meegaat. Kleding/schoenen die stukken goedkoper gaan, zijn vaak bedoeld om maar een seizoen te dragen. Het is toch zonde om daarna alweer afstand te doen van je nieuwe kleding? Je kunt hier dan ook rekenen op geweldige kwaliteit voor je geld.

De website
De website van Pauw is erg gemakkelijk in gebruik. Je kunt namelijk kiezen voor het filteren van de producten. Op die manier kun je snel vinden wat je leuk vindt. Zo kies je bijvoorbeeld jouw favoriete kleur, je maat en het kledingstuk dat je zoekt. Voor je het weet heb je het gevonden zonder hiervoor al teveel moeite te hoeven doen. Als je geen fan bent van online bestellen, is dat ook geen probleem. Pauw heeft namelijk ook nog een aantal fysieke winkels waar je terecht kunt!

Dan is er nog een speciale service die aangeboden wordt door Pauw.com, namelijk een personal shopper. Zij helpen je dan verder met het bij elkaar zoeken van een leuke en geschikte outfit. Je kunt daarvoor een afspraak bij ze maken. Al met al is het dus zeker een aanrader om eens een kijkje te nemen bij Pauw, waar je terecht kunt voor geweldige kleding/schoenen!