Kledingwinkels zijn er online natuurlijk ontzettend veel te vinden. Het is daarom niet altijd even eenvoudig om jezelf als webshop te onderscheiden. Pauw.com doet hier echter alles aan en dat merk je als klant ook. Deze webshop heeft een mannen én een vrouwenafdeling waaruit je direct kunt kiezen zodra je op de website terecht komt. Maar wat valt er eigenlijk nog meer over deze webshop te vertellen? Hoe zit het met het aanbod en worden er ook nog leuke acties georganiseerd? Hoe zit met het de klantenservice? We vertellen het je allemaal in deze review.

Ruim aanbod
Je vindt op Pauw.com een ruim aanbod aan modeartikelen zowel op de mannenafdeling als de vrouwenafdeling. Er zijn verschillende merken én verschillende artikelen beschikbaar. Ook vind je op de website handige modetips en speciale video’s met trends en adviezen. Wanneer je altijd op de hoogte wil blijven van de nieuwste artikelen en ontwikkelingen kun je jezelf overigens eenvoudig inschrijven voor de nieuwsbrief van deze aanbieder. Er worden met grote regelmaat leuke acties georganiseerd waarvan je als klant kunt profiteren. Daarnaast zijn er ook standaard voordelen zoals een gratis verzending als je een bestelling plaatst boven de 1000 euro. Ook is het retourneren erg eenvoudig.

Klantenservice
Contact met klanten staat bij deze webshop hoog in het vaandel. Je kunt dan ook eenvoudig en op verschillende manieren in contact komen. Bijvoorbeeld door een email te sturen of door je vraag direct te stellen via de live chat op de website.