Ik ben een fanatiek sporter. Ik ga meerdere dagen per week naar de sportschool. Ik heb dan dus ook veel sportkleding nodig, aangezien ik niet iedere keer dat ik gesport heb mijn wasmachine aanzet.

Al langere tijd was ik op zoek naar goede sportkleding. Ik had mijn probleem voorgelegd aan wat maten van mij in de sportschool en zij vertelden mij dat ik moest kijken op Gorillawear.com. Gorillawear is een Amerikaans merk gefocust op fitnesskleding.

De maten van mij waren erg enthousiast over de kleding. Zij vertelden mij dat het lekker zat, goed doorluchte en ook niet vervaalde in de was (ook erg belangrijk als sporter).

Verder is het handelsmerk van Gorillawear de gorilla. Die staat dus ook op bijna al hun kleding en dat ziet er best wel stoer uit.

Ik besloot dus die middag op de site te kijken en ik was meteen verrast. Zij hadden allerlei prachtige, stoere workout shirts. Ik heb een aantal workout shirts besteld met gorilla’s erop in verschillende kleuren.

De shirts kwamen een aantal dagen later al binnen en zij zagen er zeer goed uit. De shirts waren van soepele stof, je kon echt merken dat het een kwaliteitsshirt was.

Ik kon dan ook niet wachten tot ik kon sporten met dat workout shirt van Gorilla Wear aan. Ik had ook echt het gevoel alsof mijn workout veel beter ging.